Nieuws

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk: editie 2015/2016

Een vakantie in Frankrijk is op zich natuurlijk al iets om van te genieten, maar wat nu als je ook nog eens in één van de duurste en meest luxe vakantiehuizen in Frankrijk zou kunnen verblijven?

We mogen dan wel niet allemaal het vakantiebudget van een filmster of voetbalspeler hebben, maar dat betekent niet dat we niet kunnen wegdromen bij de gedachte aan een droomvakantie in het prachtige Frankrijk, omgeven door pure luxe.

Voor iedereen die wat moeite heeft om zichzelf voor te stellen in een whirlpool met een glas champagne in het land van kaas en wijn, hebben we hier een paar voorbeelden van luxe verblijven om bij weg te dromen.

Chalet Pearl 1850

Dit prachtige chalet in Belle Cote, Nogentil, heeft maar liefst 7 slaapkamers en 7 badkamers. En als dat nog niet genoeg is, heeft het één van de beste spa en fitness ruimtes van alle privé chalets in heel Frankrijk. Behalve een groot zwembad is er ook een eigen bioscoop ruimte en games room. In deze luxe chalet heb je de beschikking over meerdere schoonmaaksters, je eigen bediening, masseuse, ski-instructeur en privéchauffeur. Het chalet ligt op 50m van een mooie skipiste en voor slechts $13.000 per nacht is ie helemaal van jou. Een beter voorbeeld van luxe vakantiehuizen Frankrijk kunnen we niet verzinnen.

Villa Margot

Deze super-de-luxe villa in Ramatuelle, St. Tropez, biedt een prachtig uitzicht over het landschap van St. Tropez en over de zee. De 8 slaapkamers en 8 badkamers zijn voorzien van alle luxe die je je maar kunt bedenken. Er is ruimte voor maar liefst 18 personen aan de lange eettafel dus neem gerust al je vrienden mee. Met een zwembad van 15m², een wijnkelder en een tuin van 6000m² waan je jezelf een filmster. Je zult misschien wel even moeten sparen, want in het hoogseizoen betaal je zo’n €14.000 per nacht voor deze villa.

Villa Margot te vinden in het prachtige Saint Tropez

Villa Royale

Prachtig gelegen in de baai van Villefranche, op slechts 15 minuten rijden van Nice, vind je Villa Royale. Het uitzicht vanaf het terras met buitenbad is werkelijk adembenemend, alleen om die reden zou je hier al willen verblijven. Er is ruimte voor 12 personen, verdeeld over het hoofdgebouw en twee bijgebouwen. Het strand is slechts 100m verwijderd en in een paar minuten lopen ben je in het gezellige plaatsje Villefranche. Voor een bedrag van €33.000 euro per nacht in juli en augustus lig jij hier deze zomer in het zwembad.

Maison des Alpilles

Een traditionele villa in de typische Provence stijl, vlakbij St. Remy, aan de voet van de Alpilles. Deze villa heeft een grote tuin met verwarmd zwembad, tuinhuisje en eigen boomgaarden, 3 slaapkamers en 1 badkamer, een eigen jeux de boules baan en nog veel meer. Deze villa is vooral geschikt voor mensen die het echte Franse leven willen beleven, zonder onnodige luxe, maar wel met alle ruimte om je heen en complete privacy. Voor een zacht prijsje van €5000 per nacht leef jij hier de Franse droom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *