Nieuws

Hotel bij Keulen Bonn airport

Woon je op afstand van de luchthaven of heb je heel vroeg in de ochtend een vlucht? Dan kun je het best logeren in een hotel die dichtbij de luchthaven staat, https://www.airportparkerenvergelijken.nl/hotel-bij-keulen-bonn-airport/ . Het grootste aanbod van hotels vind je in het centrum van Keulen. Verder vind je in de woonwijk die grenst aan de luchthaven nog verschillende hotels. Op deze manier hoef je je niet te haasten om uit huis te gaan en kun je aan een ontspannende vlucht beginnen. Op de luchthaven vind je veel winkels en restaurants. Als je veel tijd te doden hebt, kun je beter naar het centrum van Keulen gaan of een wandeling door het bos bij de luchthaven maken.

Kom je met de auto naar Keulen-Bonn Airport? Dan kun je zelf gebruik maken van de Park, Sleep & Fly arrangement. Je kunt eerst de auto parkeren bij een hotel die je geboekt heb. Om en nabij de airport liggen er namelijk een aantal hotels die de park, sleep and fly dienst aanbieden. Ook hebben de meeste van deze hotels de bijbehorende faciliteiten en goede deals waardoor je wat geld kunt besparen. Je brengt de nacht dus onbezorgd door in het hotel en de volgende morgen/ avond wordt je opgehaald door de shuttle van de airport. Je auto blijft tijdens je reis geparkeerd staan bij het hotel, daarover hoef je je dus geen zorgen te maken. Op het moment dat je terugkomt van je reis staat de shuttle weer klaar om je terug te brengen naar het hotel. Met de park, sleep and fly dienst heb je dus een goed begin en einde van je reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *